Prebavljanje (hrane) Življenja

» Dogodki iz srečališč » Prebavljanje (hrane) Življenja

Predstavitev dogodka

Prebavljanje (hrane) Življenja

Tako kot je pomembno kaj dajemo v svoja usta, je pomembna vsebina naših čustev in misli. Oboje namreč ravno tako zahteva prebavo.

Ampak kako le ta poteka?
Kako vpliva (ne)predelava psihičnih vsebin na naše življenje?
Koliko imamo pri tem izbire?
In kako pomembno je ob tem, kako se doživljamo – smo telo, čustva, misli ali še kaj drugega?

Ni težko opaziti vzajemne povezanosti vseh naših ravni na počutje in zdravje, zato lahko preverimo kje najlažje vstopimo v spremembo.

O tem in še čem, v petek, 24.5.24 ob 17.uri v Srečališču na Vodnikovi 13 v Celju.

Romana Strašek je raziskovalka življenja in kot BODI BODI mentorica vodi tako posameznike kot skupine v okuse celovitosti življenja: od telesa “body” do osvobojenega duha “bodhi”. Po zaključeni univerzi računalništva in informatike je uspešno delovala v računalniškem svetu. Med drugim nekaj let kot vodja IT v internacionalki Coca Cola Slovenija.
Vse, kar je obljubljalo srečo, je odkljukala. A uspeh, denar, redna potovanja na vse konce sveta, niti uspešen zakon ji niso nudili miru in notranjega zadovoljstva. To jo je pripeljalo do prelomnice v življenju: pustila je službo ter za leto dni odšla v Indijo.
Tisto leto je večino časa preživela v ašramu Učitelja Sai Babe, se udeleževala daljših umikov v tišino in prišla v stik z nedualističnim učenjem Ramane Maharsija. Njena pot samospoznavanja se je tedaj pravzaprav šele začela.
Nadaljni koraki so jo vodili čez neprecenljive izkušnje, ki so ji omogočale vedno globlji uvid v sebe in sočloveka. Učili so jo Mojstri življenja, učitelji nedualizma. Dvanajst let se je vračala v Indijo, v svoj že kar drugi dom.
Na tej Poti je srečala Moojija, danes enega najbolj priznanih učiteljev nedualizma, s katerim je nekaj nadaljnih let potovala kot del njegove najožje ekipe, ob tem pa postopoma lupila kože svojih identifikacij, navezanosti in iluzij.
Potem je nepričakovano prišla jasna in direktna Jac O’Keeffe, ki je porinila marsikateri nepotrebni del njenega ega čez klif. Z Jac sta še danes v tesnem prijateljstvu, Romana pa deluje tudi kot del njene najožje ekipe.
Intervju z Dejanom Jaričem v oddaji PREBUJENO SRCE, TV Ljubljana
Podatki o dogodku
  • Savinjska
Izvajalec: Romana Strašek - Mukti
Kraj dogodka: Celje, Vodnikova 13, Srečališče
Začetek dogodka
24 maja, 2024
ob 17:00
Konec dogodka
24 maja, 2024
do 18:30
Rok za prijavo
23. 5. 2024
Kontakt za prijave
rozen.sabina@gmail.com, 031 512 285
Prebavljanje (hrane) Življenja
Srečališče
Galerija slik
© 2023 Zavod Živi in zdravi. Vse pravice pridržane!
grp
Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.
grp
Vabimo vas k sodelovanju in povezovanju.