Pridružite se kot ponudnik

» Ponudniki

Naša iniciativa želi povečati prepoznavnost vseh, ki prispevate k celostnemu zdravju ljudi, tako na telesnem kot duhovnem nivoju. Na spletni strani bomo predstavili izvajalce, ki delujete v skladu z našimi etičnimi načeli in vrednotami. Če se ukvarjate s celostnim zdravljenjem in želite postali še bolj aktiven del lokalne skupnosti, vas vabimo, da izpolnite spodnji obrazec in se nam pridružite.

Objava na našem portalu je brezplačna. Prosimo vas edino, da na vaši spletni strani objavite povezavo do našega portala www.zivinzdrav.si (v smislu sodelovanja oziroma partnerstva).

Po pregledu posredovanih informacij in dokazil se bomo skupaj odločili o umestitvi na našo spletno stran. Ob izpolnjevanju podatkov lahko dejavnost izberete s predvidenega seznama. Če na seznamu ni dejavnosti, s katero se ukvarjate, nam, prosim, pošljite sporočilo na info@zivinzdrav.si in premislili bomo o razširitvi. V primeru kakršnih koli težav ali vprašanj smo vam z veseljem na voljo.

1
Skriti podatki
2
Javno vidni podatki
3
O vaši dejavnosti
Podatki za interno komunikacijo (niso javno vidni)
Javno vidni podatki
Regija*
O vaši dejavnosti
  Želite, da certifikate javno objavimo skupaj z ostalimi podatki?
  Bi bili pripravljeni sodelovati pri pripravi kratke splošne predstavitve dejavnosti, ki jo opravljate?
  Slike
    Kako opravljate dejavnost:*
    Bi bili občasno pripravljeni opraviti svojo storitev tudi brezplačno oziroma po znižani ceni za nekoga, ki si je ne more privoščiti in je pomoči potreben?
    Prosimo, označite:*
    © 2023 Zavod Živi in zdravi. Vse pravice pridržane!
    grp
    Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.
    grp
    Vabimo vas k sodelovanju in povezovanju.