Meditacijska delavnica

» Dogodki iz srečališč » Meditacijska delavnica

Predstavitev dogodka

Postopek vadbe je zelo enostaven in je podrobno razložen na začetku delavnice ter z vodeno meditacijo med samimi vajami.

Skrivnost celotna meditacijske prakse je, da v tišini in sedenjem v udobnem položaju z vajami ozaveščanja telesa, čustev in misli pridemo do stanja, ko se začnemo zavedati le-teh na neposreden način, t.j. da jih enostavno opazujemo in se vzdržimo vsakršnih morebitnih notrnjih pogledov on mnenj. Na ta način se začnemo zelo kmalu zavedati tega, da jih opazujemo in se končno začnemo zavedati same funkcije zavedanja. Tu se vsaka tehnika konča in začne prava meditacija, ki se od tu naprej dogaja sama od sebe in brez napora. To stopnjo zavedanja začnemo čutit kot mir in spokojnost ter kot neprekinjen tok energije in rastoče zavesti.

Pogovor na temo meditacije se bo dogajal ob zadostnem številu prijavljenih dan prej  in  bo obsegal izključno praktične in uporabne poglede in napotke iz budizma, advaite in ezoterike. Predavanje je koristno, ni pa nujno za udeležbo na delavnici v soboto.

Podatki o dogodku
  • Savinjska
Izvajalec: Janez Ferjančič
Kraj dogodka: Celje, Vodnikova 13, Srečališče
Začetek dogodka
15 junija, 2024
ob 09:00
Konec dogodka
15 junija, 2024
do 18:00
Rok za prijavo
13. 6. 2024
Srečališče
Galerija slik
© 2023 Zavod Živi in zdravi. Vse pravice pridržane!
grp
Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.
grp
Vabimo vas k sodelovanju in povezovanju.