Dobrodošli ponudniki storitev krepitve zdravja

» Dobrodošli ponudniki storitev krepitve zdravja

Predstavitev

Naša vizija je povezana skupnost, ki se podpira pri prevzemanju odgovornosti za svoje zdravje in kjer so informacije o različnih načinih zdravljenja široko dostopne.

Podpreti želimo nastajanje srečališč, ki jih tvorijo skupine prostovoljcev znotraj lokalnih skupnosti. Srečališča bodo pripravljala različna izobraževanja in dogodke na teme skrbi za zdravje telesa, uma in duha ter kakovosti življenja. Organizirala bodo tudi srečanja z lokalnimi ponudniki komplementarnih in integrativnih zdravstvenih storitev.

Na naš portal smo umestili podstran Terapije, ki je namenjena predstavitvi vseh, ki prispevate k celostnemu zdravju ljudi, tako na telesnem kot duhovnem nivoju. Na enem mestu želimo predstaviti čim širšo mrežo ponudnikov tovrstnih terapij v Sloveniji.

Na voljo je vpis v zemljevid ponudnikov in podstran vsakega ponudnika, ki je namenjena vaši predstavitvi. Vanj se vpišete tako, da izpolnete obrazec. Predlagate nam lahko tudi objavo dogodkov, ki jih organizirate in člankov povezanih z vašo dejavnostjo, ki bi bili zanimivi za širšo javnost. Vnos v portal in objava dogodkov ter prispevkov je brezplačna. Bi vas pa prosili, da na svojo spletno stran umestite povezavo na naš portal.

Dobrodošli!

© 2023 Zavod Živi in zdravi. Vse pravice pridržane!
grp
Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.
grp
Vabimo vas k sodelovanju in povezovanju.