Dobrodošli koordinatorji srečališč in imetniki prostorov

» Dobrodošli koordinatorji srečališč in imetniki prostorov

Predstavitev

Da projekt Živi in zdravi zaživi v svojem poslanstvu, potrebuje odprte in sodelujoče duše, ki nas nagovarja skupno dobro, sodelovanje, grajenje skupnosti, zdravje posameznika in družbe ter vsaj nekaj zabave.

Pomemben del poslanstva je grajenje srečališč po državi, ki dajejo fizičen prostor za ustvarjanje povezane lokalne skupnosti podobno mislečih.

Zato vabimo vse skupine, ki že delujete kot srečališče ali tiste, ki bi želeli biti koordinatorji srečališča v vašem lokalnem okolju, da nam pišete na info@zivinzdrav.si ali izpolnite obrazec za prostovoljce pod Pridružite se.

Vsako srečališče bo imeli svojega koordinatorja. Vendar koordinator ni tisti, ki bi moral opravljati celotno delo. Naša želja je, da se delo porazdeli med vse člane srečališča. Predvsem ideje o aktivnostih v srečališču naj prihajajo s strani vseh članov. Vsak je lahko enkrat vodja neke aktivnosti in drugič udeleženec. Koordinator pa bo predvsem povezaval komunikacijo med nami in lokalnim srečališčem in bo skrbel za to, da bo delovanje srečališča imelo rdečo nit.

Prav tako vabimo vse, ki imate kjerkoli v Sloveniji na voljo primeren prostor, kjer bi se lokalna srečališča lahko brezplačno sestajala, da nam to sporočite na info@zivinzdrav.si.

© 2023 Zavod Živi in zdravi. Vse pravice pridržane!
grp
Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.
grp
Vabimo vas k sodelovanju in povezovanju.