5 bioloških zakonov – Jože Medle

» Dogodki iz srečališč » 5 bioloških zakonov – Jože Medle

Predstavitev dogodka

Knjiga Jožeta Medleta »Zdravilo« za vse bolezni je na dosegu roke že 30 let je strokovna medicinska knjiga, ki opisuje, kaj bolezen sploh je. Temelji na odkritjih dr. Hamerja, nemškega zdravnika in teologa, ki je odkril pet bioloških zakonov in iz katerih je razvidno, da gre pri vseh boleznih za biološki proces telesa, ki je bil sprožen z močnim šokom, travmo ali stresom. Obstajajo namreč povezave med čustvi, možgani in organi. Hamerjeva »germanska nova medicina« ni alternativna medicina, pač pa nadgradnja klasične. To ni metoda zdravljenja, temveč je razumevanje in razlaga tega, čemur pravimo bolezen. Kljub uradni prepovedi je dr. Hamer zdravljenje pacientov, obolelih za rakom, nadaljeval brez uporabe kemoterapije, in bil pri tem izjemno uspešen. Biološke zakone poučujejo že na 27 fakultetah po svetu. Jože Medle s srčno predanostjo širi ta dragocena znanja tudi v naš prostor.

Predavanje nam lahko prinese nov pogled na simptom, bolezen ali diagnozo, predvsem pa razumevanje tega, kar se dogaja v telesu. Nov pogled nam lahko odpre novo okno priložnosti za spremembo, ki jo v sebi morda intuitivno že čutimo, pa še ne vemo, kako naprej. Razumevanje pa nam lahko služi kot odskočna deska na poti premagovanja strahu, ki spremlja simptom ali bolezen, in strahu, ki ga doživimo, ko nam postavijo diagnozo. Na predavanju bomo obravnavali 5 bioloških zakonov, vzroke za pojav težav s kostmi – sklepi, rakom dojke – mlečni kanal in mlečna žleza, dermatitisom, avtizmom, kemoterapijo, …

Če te ob branju tega besedila notranji glas nagovori, da je čas, da se podaš na pot raziskovanja, te vabimo, da potrdiš svojo udeležbo, saj je število udeležencev omejeno, prijave pa zbiramo do zapolnitve prostih mest. Predavanje je brezplačno, zbirali pa bomo prostovoljne prispevke za najem prostora.

Povezava na prijavo

Na predavanju bo, po ceni 25 eur, mogoče kupiti knjigo.

Podatki o dogodku
  • Goriska
Izvajalec: Jože Medle
Kraj dogodka: Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina, amfiteater
Začetek dogodka
2 marca, 2024
ob 14:00
Konec dogodka
2 marca, 2024
do 16:00
Rok za prijavo
do zasedenosti prostih mest
Srečališče
Galerija slik
© 2023 Zavod Živi in zdravi. Vse pravice pridržane!
grp
Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.
grp
Vabimo vas k sodelovanju in povezovanju.