Laž o artrozi

Zakaj toliko ljudi po nepotrebnem trpi bolečine in kaj lahko sami ukrenete proti temu.

Knjiga Laž o artrozi, ki sta jo spisala Roland Liebscher-Bracht in dr. med. Petra Bracht, je revolucionarna. Zakaj? Zato, ker prinaša najnovejše ugotovitve in spoznanja, ki so plod raziskovanja, razvoja in preverjanja načinov za odrešitev bolečin pacientov, ki so pred tem preizkusili že vse konvencionalne medicinske postopke, a z njimi niso uspeli rešiti problema artroze in bolečin. Tandem Liebscher&Bracht se že več kot tri desetletja posveča raziskovanju človekovega gibanja, vzrokom za nastajanje bolečin in težav s sklepi ter vlogi prehrane za zdrave sklepe.

Roland, mojster azijskih borilnih veščin in strojni inženir, ki je želel priti do dna vprašanju, zakaj imajo ljudje težave s sklepi, in Petra, zdravnica in naturopatinja z lastno uspešno medicinsko prakso ter raziskovalka prehrane in njenega vpliva na zdravje in bolezni pacientov, sta združila spoznanja in ugotovitve iz njunih raziskav in jih obelodanila v številnih knjigah.

Knjiga Laž o artrozi je dragocena, ker vam bo dala povsem nov pogled na bolečine in obrabo hrustanca v sklepih. Ta nov pogled vam bo pomagal odstreti mnoge nejasnosti o bolečih sklepih in nastanku artroze oziroma obrabe hrustanca. Nova spoznanja vam bodo pomagala razumeti, zakaj so vaši sklepi oboleli. Najpomembnejše pa je: ta knjiga o artrozi je priročnik za samopomoč.

V njej boste dobili jasna navodila, kako si lahko sami pomagate. Dala vam bo motivacijo, da pogumno stopite na pot, ki vas bo popeljala v svobodo brez bolečin in lahko si boste povrnili gibljivost sklepov. Kdor ima znanje, ta lahko ukrepa.

Avtorja Roland Liebscher-Bracht in dr. med. Petra Bracht nas spodbujata in nam pravita: »Polna gibljivost in stanje brez bolečin v visoki starosti mora biti pravilo, ne izjema!«

Več o knjigi tukaj.

© 2023 Zavod Živi in zdravi. Vse pravice pridržane!
grp
Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.
grp
Vabimo vas k sodelovanju in povezovanju.