Anja Horvat Jeromel

» Ponudniki » Zavod Fenomena

Anja Horvat Jeromel

Zavod Fenomena
Poklic:
Hipnoterapevtka, hipnotizerka
Naslov:
Tomažičeva ulica 4A, 6310 Izola - Isola
Kraj opravljanja dejavnosti:
Na daljavo, V svojih prostorih
Telefonska številka:
040 29 77 28
E-poštni naslov:
anja@fenomena.si
Kako dolgo opravljate dejavnost in kje ste pridobili potrebne veščine?

Sem profesionalna, certificirana hipnotizerka in hipnoterapevtka, NLP trenerka, motivacijska govornica, magistra družbenih ved in avtorica knjige Kvantni kreator. Že vse življenje se ukvarjam z reprogramiranjem prepričanj ljudi.

To počnem z individualnimi hipnoterapijami, ki posameznikom pomaga pri želeni transformaciji, preboju oz dosegi ciljev. In preko spletnih izobraževalnih programov in seminarjev, kjer spoznajo principe delovanja uma, kot tudi tehnike in metode za spretno postavljanje mej, vplivanje na druge s prepričevalno komunikacijo, izboljšanje odnosov, obvladovanje svojega uma in reprogramiranje svojih prepričanj.

Moja znanja temeljijo na izobraževanju (doma in v tujini) in treningu učinkovite kombinacije tehnik, kot so hipnoza, hipnoterapija, pogovorna hipnoza, Ericksonova hipnoterapija, nevrolingvistično programiranje (NLP), čuječnost, kot magistrskega študija komunikologije (s specializacijo na graditev in oblikovanja prepričanj).

Kakšno je vaše poslanstvo in vrednote ter na kaj ste še posebej ponosni?

Najbolj me motivirajo odlični rezultati strank. Po hipnozah mi namreč stranke poročajo o tem, kako jim je hipnoza pri meni pomagala povrniti zdravje, rešiti zakon, se premakniti iz zataknjenosti, dobiti želene odgovore, rešitve in jasnost, premagati strahove, izboljšati samozavest in komunikacijo, povečati prihodke, doseči cilje, izboljšati učni uspeh, izboljšati odnose in še več.

Dodten zagon mi daje, ko mi stranke poročajo (kot objavljeno na moji spletni strani), da so navdušene nad stopnjo transa, ki jo dosežejo na individualnih hipnoterapijah pri meni.

Prav tako sem že vse življenje predana preučevanju učinkovitih, najhitreje delujočih in naprednih tehnik, ki jih uporabljam pri svojem delu, za odklepanje uma posameznikov, da lahko premagajo svoje miselne ovire in reprogramirajo svoja prepričanja za uspeh.

Vesela in hvaležna sem tudi, da so moj sodoben pristop k hipnozi in tehnike za reprogramiranje prepričanj ter uspešnega prepričevanja in vplivanja so pritegnili tudi zanimanje številnih medijev, kot so Delo, Story, Marketing magazin, Suzy, Svet24, Ona, Slovenske novice, Si21, STA…

Lokacija
© 2023 Zavod Živi in zdravi. Vse pravice pridržane!
grp
Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.
grp
Vabimo vas k sodelovanju in povezovanju.