Silvo Koželj

» Ponudniki » Antistres klinika dr. Koželj

Silvo Koželj

Antistres klinika dr. Koželj
Poklic:
dr. psihologije, integrativni psihoterapevt
Naslov:
Verje 74, Medvode; P.E. Pipanova pot 30, Ljubljana
Kraj opravljanja dejavnosti:
Na daljavo, V svojih prostorih
E-poštni naslov:
silvo.kozelj@gmail.com
Kako dolgo opravljate dejavnost in kje ste pridobili potrebne veščine?

Sem doktor psihologije in integrativni psihoterapevt. Tudi supervizor v izobraževanju. Že v svoji magistrski nalogi sem se posvetil socialno psihološkim vidikom, v doktorski nalogi pa bolj kliničnim aspektom človeškega delovanja. Človeka in njegove težave obravnavam s čim širšega vidika, saj na človeka deluje tako zunanje kot notranje (intrapsihično) okolje.

Sem učni terapevt na Inštitutu za integrativno psihoterapijo. Član Slovenske krovne zveze za psihoterapijo, predsednik sekcije za Športno gibalno psihoterapijo v društvu SINTA, član častnega razsodišča Slovenskega združenja psihoterapevtov in svetovalcev in mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo IIPA. Habilitiran sem kot asistent na Univerzi v Kopru, FAMNIT, oddelek za biopsihologijo in sem predavatelj na FUDŠ za področje psihoterapije. Dve leti sem vodil psihoterapevtsko ambulanto na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani. Antistres kliniko dr. Koželj sem ustanovil v letu 2019.

Pri svojem delu uporabljam tudi napredne metode dela kot je npr. EMDR, prav tako pa razvijam lastno metodo dela, kjer povezujem telesno gibalni aspekt človekovega delovanja z njegovim psihičnim mehanizmom.

Svojo dejavnost opravljam od leta 2005. Doktorat iz psihologije sem opravil na Filozofski fakulteti UL, specializacijo oz. podiplomski študij psihoterapije pa na inštitutu IPSA.

Kakšno je vaše poslanstvo in vrednote ter na kaj ste še posebej ponosni?

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, pri tem ostati človek ne glede na okoliščine. Menim, da mi je v času dehumanizacije v katerem živimo le to tudi uspelo.

Galerija slik
Lokacija
© 2023 Zavod Živi in zdravi. Vse pravice pridržane!
grp
Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.
grp
Vabimo vas k sodelovanju in povezovanju.