dr. Barbara Kutnar Novak

» Ponudniki » Bodi sprememba, Barbara Kutnar Novak, s.p.

dr. Barbara Kutnar Novak

Bodi sprememba, Barbara Kutnar Novak, s.p.
Poklic:
psihoterapevtka
Naslov:
Okonina 1, 3333 Ljubno ob Savinji
Kraj opravljanja dejavnosti:
Na daljavo, V svojih prostorih
Telefonska številka:
031 309 060
E-poštni naslov:
info@bodisprememba.si
Kako dolgo opravljate dejavnost in kje ste pridobili potrebne veščine?

V svoji terapevtski praksi že več kot 17 let izvajam individualne, zakonske oz. partnerske in družinske terapije (z mladostniki).

Terapevtska srečanja so namenjena tako tistim, ki se želijo soočiti z različnimi osebnimi življenjskimi stiskami in travmami iz preteklosti, kot tudi tistim, ki želijo predvsem delati na sebi in trenutno življenje zavestno spremeniti na bolje.

Izobrazba: dodiplomski študij: UL, FF; podiplomski študij: UL, TeoF; terapevtska praksa

Največ izkušenj pa pridobivam skozi svoje lekcije in izzive v življenju, s katerimi se soočam, iz osebnega življenja, z zavestnim delom na sebi, učenjem in raziskovanjem življenja ter odnosov z drugimi. Vsak dan sledim temu, kar mi sporoča in me uči življenje, situacije ter ljudje, s katerimi se srečujem.

Kakšno je vaše poslanstvo in vrednote ter na kaj ste še posebej ponosni?

Najrazličnejše življenjske izkušnje, ljudje in situacije so me že od zgodnjih let pripravljale na moje poslanstvo – podporo in služenje ljudem ter zdravljenje ljudi in odnosov, da drug ob drugem rastemo in se učimo. S svojimi naravnimi darovi, znanji in izkušnjami pri svojem terapevtskem delu prisluhnem ljudem, ki se znajdejo v osebni stiski ali se soočajo z različnimi težavami v življenju, ter jim pomagam, da prepoznajo, kdo so in zakaj so se znašli na razpotju življenja. S spremembami znotraj sebe lahko ljudje znova najdejo stik s sabo, okrepijo svojo notranjo moč, lastno vrednost in zaupanje vase ter posledično spremenijo svoje življenje in odnose na bolje. Najvišji vrednoti zame sta resnica in ljubezen.

“Težave so le priložnosti za rast.”

“Spremenite svoje misli in spremenili boste svoje življenje.”

Galerija slik
Lokacija
© 2023 Zavod Živi in zdravi. Vse pravice pridržane!
grp
Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.
grp
Vabimo vas k sodelovanju in povezovanju.